kiss!!!

Thursday, 3 March 2011

nak cakap RINDU pown susah ek????

peace be upon to u..




hahaha nak cakap rindu pown susah ek???
betul la...nak cakap rindu nie susah la..i pown nak cakap rindu pown susah..aish tak dapat cakap simpan la kat dala aty berbunjut2 hui hui..cam banyak jer rindu sampai berbunjut2..kui kui..

betul la kan???korang pernah tak rase susah nak cakap rindu???
ala senang jer meh cini i ajar....hukhuk

-i miss u!!! so much!!!korang jerit bagi satu dunia dengar..kuikui..Kalau korang nie jenis BERANI...syabas la korang kalau boleh buat...huhu

-siyes...sebenarnye jadi susah sebab bila kita rase ragu2....sama ada yang org yang kite rindu ade x rindu kat di kita...ala x perlu ragu...terus terang jer cakap rindu...kuikui...

-pastu baisenya bila kite ade perasaan ego tu..aish perasaan tu memang la..kalau dah tebal berbukit2...susah nak luahkan perasaan rindu tu..btw..kalau sayang kene luahkan jugak yer x.?

-bila nak luahkan rindu..anak2 kepada parents...aish xyah takut...x yah segan...luahkan jela...bior la dorang fikir korang ni buang tebiat ke???hahaha...mula2 memang la..kekok tahap gaban..tapi kalau dah selalu cakap...ayah ibu!!rindu la...siyes dorang x de cakap pape...pasti dorang rase dihargai..wa cakap lu..huhu(^_^) sebab i 1st time pown cm tu gak..anak girl biase luahkan..boy ni jarang ckit la...boys try yer..huhu

nak luahkan jugak...sebab dah tersimpan berbunjut-bunjut....to my family,to my huk huk;),to bestie...to everyone yang kenal den ni...

-hah..now i just wanna to say I MISS U SO MUCH..!!!!misshi u co muchhhhh...hek hek*gediks seketika...

kawan-kawan..x yah rase susah2 nak luahkan..tengok! betapa berani i luahkan dalam BLOG ni..kui kui...


saje je tulis entry ni

daaa sekian tq...waslm...

6 comments:

Perfect Two said...

Tetibe jadik terhari plakk.
Hihi. MYTTTT BABEEE! :')

Perfect Two said...

terharu*

~masithah hanis~ said...

hahah..terhari....kuikui....senah senah...

rotashia faizal said...

along... tasha silap komen kat tempat lain pasal post nie.. haha... malu malu .. :P

hadinesta said...

rindu...
ckp je...
rindu rindu rindu...
x susah pun ckp rindu...
:DDD

~masithah hanis~ said...

tasha..hoho..x pe silap hihihi...
hadi:huhuhu..owww..x susah ek..bgus :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...