kiss!!!

Saturday, 5 March 2011

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI !

PEACE BE UPON TO U!

cam biase la header tu penting..tadaaaaa...

ok sekarang kite nak citer pasal blog ben ashaari nie...

al-kisah...di dalam alam maya........


Bermula la kisah..seorang gadis..kui kui...berjalan tanpa kaki ke dunia blog...agak kepelikan kenapa rakan-rakan amat gemar jalan tanpa kaki di blog ini yer...rupa-rupanya..terselit keunikan didalam blog tersebut..


Etah mengpa...ewah2 aku ni..pertma kalinya saya masithah hanis..wakaka dengan bangganya menjejak tanpa kaki ....banyak bende bende menarik yang telah di berikan dapat saya pratikan..

New bloggers menjadikannya cikgu..kerana pengalaman yang banyak dalam dunia blogger...cam aku la..masih baru dalam dunia blog...kene la mintak tunjuk ajar,,huk huk..supaya tak sesat jalan,malu bertanya sesat jalan..yer tak...

Ada sekali tu..memang la...dah la baru agy..so tak tau nak wat pe...tgok kwan2 selalu bukak blog bro ben ni..aku mule2 aku x teringin pown nak bukak,aish bapak sombong nye la diriku ni...minta maaf yer bro ben...tapi ade sekali tu nak bukak jugak..mak eh..terkezut aku..upe-upenye agak fames yer..bro ben ni..adoi ketinggalan la aku ni...huk huk...

Segmen bro ben "AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ? and DI sebalik Tabir :D yang ni jela yang aku baru ikut sebab ketinggalan..huk huk...betapa teruk nye aku....tapi dengan segmen2 yang disediakan oleh bro ben,sesangat la bagus sebab tu aku mule nak join..kui kui...

Hah..hari hari mesti ade post yang terbaru..x kisah la post ape pown..membuatkan aku nak selalu meninggalkan jejak tanpa kaki...di blog beliau...

Aku dah mula..tengok sume post yang dia post banyak membantu blogger baru..agak cool dan santai..dengan ...

Ada nya segmen cam ni...banyak blogger2 baru dapat dikenalkan...hmm x mo la cakap banyak2...huhuhu..

Rasa-rasanya ini adalah contoh terbaik yang perlu dicontohi oleh semua blogger2...betul x?:)

Ini lah contengan yang dapat aku luahkan...yang pasti sy sebagai blogger baru..perlu menimba ilmu..an an...

B.E.N A.S.H.A.A.R.I


ok wasalam..mari join sini....(^_^)Hanya 10 blog saja akan terpilih .....anda mesti ingin berada dalam bloglist beliau...


ok..wasalm

8 comments:

Farhan Zulhusmi said...

eiii...dia dah pandailah ikut segmen-segmen nie...bagus2....keep it up erk....
best berblog nie sebenarnya.......

~masithah hanis~ said...

huhuhu...paan...:)..tq tq tq..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blog CERITA KREATIF BEN ASHAARI ;)
dtg dr blog abg ben;D.

CERITA KREATIF AKU PASAL BEN ASHAARI

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)

~masithah hanis~ said...

thanks semua :DDD

ShA + ZaM = LoVe said...

hye
dtg dari blg abg ben
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

~masithah hanis~ said...

hye..tq nisha :D

pRiNCe said...

"nice entry... jom ktahui plbagai info mngnai dunia n akhirat di blog prince.... :)"

PRINCE DTG DARI BLOG ABG BEN...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...