kiss!!!

Thursday, 5 May 2011

TABAH KAN DIRIMU..KAWAN:D

assalmamualaikum w.b.t

pagi tadi aku dapat text dari roslinda .....

memberitahu keadaan adik sahabat ku..yang terlantar di hospital sg buloh...kemalangan...tengah koma...YA ALLAH...terkejut aku..terus aku keliru sambil bertanya kepada diriku...
adik shima yang mana satu???
hah!
mase time kat hostel aku selalu ingat...shima nie selalu sebut zerin...yer zerin..name tu la yang selalu aku dengar..tak kan dia kot?soalan ku terjawab apabila..shima ade post luahan kat FB

adik...cpt ar bgon...
along da blik ni....
along da blikn btol air....da blikn coklat tok adik..
aritu adik kate nak story2 kn???
adik kate adik da muat pkai jubah along kn...??
cpat ar bgon...along na tgk....
along bosan ar tido sowg2....
cpat ar bgon dik.....along wnduuuu :'(
terharu aku....sebak rasenya...Along zerin ni sedih sungguh..aku faham perasaan tu..sebab aku pon along....
 gambar zerin...


Doakan zerin (tudung putih) yg kini di icu sg.buloh supaye cepat sedarkan diri dan ceria seperti dulu...
kepada zerin..kuatkan semangat mu..kerana ramai yang menuggumu..bangkit la...

 kepada sahabat ku..maizatul shima..tabahkan dirimu wahai teman..

pasti tersimpan seribu hikmah..di sebalik ujian melanda...ALLAH akan menguji hambanya..kerana dia tahu hambanya boleh hadapi..la tahzan....doa yang tidak putus-putus tu la yang akan membantu Zerin...AMIN..insyaALLAH..:D sekian wasalm

2 comments:

..bicara hati ke hati.. said...

doa untuk adik shima..aminnnn..sedih sangat..

~masithah hanis~ said...

amin~la tahzan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...