kiss!!!

Tuesday, 3 May 2011

K-pop VS M-Pop

peace be upon to u peeps!

minat korea...?hah..sekarang kite dah ade M-pop...sudah sedia maklum kan..sebab citer dorang la sekarang tengah hot....blogwalking mesti citer pasal dorang...bagi sape yang tak tau lagi...kite dah ada M-pop..haha..

serius...LAWOK-LAWOK..hahaha..*aip xbaik gelakkan orang..aish....cepuk kang...
ok..

M-pop
GULA_GULA..ewww....nampak benor nak tirunye
Girl generation (G G)...betul tak..xsemeggah..korang ni..ayooo...

aku tak berkenan la..serius la...korang nak tiru korea...aku bukan nak judge korang tapi..x silap aku korang ni...name ade binti...means korang ni islam kan..so ape kes..nak tayang...betik betis korang ni...korang nak tau sebab ape wonder pets wonder girls howt...sebab betis dorang la...ko tak kesian ke kaum adam....haha..wat pe nak tayang...nak tonggeng sana-sini....pikir chumil la yer..hello..sebab korang ni islam la ramai orang komen...kalau K-pop dorang tu ..kompem-kompem la..jadi bahan bakar di neraka nanti sebab dorang tu kapir...paham tak?bukan nak kutuk la..tapi memang pong..memalukan nama MALAYSIA yang tecinta lagi terasayang malaysia''..heyy..tulunlah..macam mana nak support kalau sini terdedah..sana terdedah..semua terdedah..tak hiraukan aurat betul..aku nengok gambar pun naik menyampah..waste my time..daaa....


m-POp


  
K-Pop


ok..kalau GULA_GULA untuk girls....

abang-abang GAYjangan sedih...coz untuk BOYs pown ada juga...
24:7
haha,,,adoiyai...hampeh la korang ni..

m-pop
pikir chumil la..wat muke camtu...adoiyai..
korang kalau tak ada kulit mulus n gebu cam korea..jangan harap korang nak tiru cam diorang  k..
tu bagus sangat la..tunjuk badan...nmpk tuuttt...
kalau golongan gay sendiri tak berminat..sorry t0 say...girls kat luar sana pown tak berminat,,come on la..u all ade peluang lagi untuk berubah...

wat per nak tiru K-pop

BIG BANG,SUPER JUNIOR n ETC...

K-pop

kan..tengok tu..kan dah kene...adoi... sendiri fikir la...kalau kita ISLAM...orang tak kan mempertikaikan ape yang kita lakukan..one thing mereka akan mempertikaikan panji2 yang kita bawa tu iaitu ISLAM...orang tak kan pandang buruk kat kita..tapi perkara pertama ialah AGAMA kita...AGAMA itu ibarat pakaian kita pakai..disebabkan NILA setitik ..habis SUSU sebelanga...so think about that...
sekian wasalm...see u again:D

5 comments:

Ahmad Hidayat said...

haha...hot jugak topik k-pop vs m-pop ni...

~masithah hanis~ said...

hahaha tu la pasal:DDDD

~masithah hanis~ said...

hahaha tu la pasal:DDDD

Anonymous said...

wow....haha

Anonymous said...

wow....haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...